Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο Δίας στα μπαράζ!

Τα αποτελέσματα καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τα... έφεραν έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική, η αναμέτρηση Πάτρα 2005 - Δίας να είναι καθοριστική για το ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει στη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για τη Β_κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο νίκη στο "Α.Κάνιστρας" ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για δύο αποτελέσμα, τους αρκούσε να μην ηττηθούν.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για το Πάτρα 2005 που μόλις στο 4 άνοιξε το σκορ με τον Κουραχάνη (1-0). Το γρήγορο γκολ δεν πτόησε την ομάδα του Δία, που αντί να "πέσει" ανέβασε στροφές και πίεσε για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε 20 λεπτά αργότερα με σουτ του Τρέτση που έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι 2 ομάδες έψαχναν ένα δεύτερο γκολ, οι μεν για να πάρουν τη νίκη που θα τους έστελνε στα μπαράζ οι δε για να "κλειδώσουν" ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους έδιωχνε το άγχος. Το σκοπό του τελικά πέτυχε ο Δίας με τον Χριστόπουλο να παίρνει το "ριμπάουντ", να κάνει το 2-1 και να "χτίζει" ένα βουνό που έπρεπε να ανέβει στη συνέχεια το Πάτρα 2005 για να κάνει την ανατροπή.

Τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμα δυσκολότερα όταν στο 5λεπτο 75-80 έμειναν με 9 παίκτες έπειτα από αποβολές των Τσιούστα, Παπαδάτου για διαμαρτυρία.

Κάπως έτσι έμεινε το 1-2 μέχρι το τέλος και ο Δίας κατέκτησε τη 2η προνομιούχο θέση και θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Β_Κατηγορία σε αγώνες μπαράζ.

Συνθέσεις

Πάτρα 2005: Παναγιωτόπουλος, Γερούσης, Μπάλλας Κ., Κωλέτσης, Παπαδάτος Δ., Τσιούστας, Κουραχάνης, Κλαουδάτος, Μπάλλας Α.(81_Παπαπέτρο), Παπαδάτος Κ., Παρασκευόπουλος

Δίας: Βουκελάτος, Τσόμπας, Κούρκουλος, Ντούτοκ, Πρωτόγερος, Καραΐσκος, Τρέτσης, Αποστολόπουλος(14_Κουμε), Δημητρίου, Χριστόπουλος, Κοντάκης(86_Κοτσάνο)

Μικρά-μικρά...

* Πολύ καλός ο καιρός στο "Α.Κάνιστρας", ηλιόλουστη ημέρα με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 20 βαθμούς.

* Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση. Περίπου 100-150 άτομα βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο, αρκετά καλά αν αναλογιστεί κάποιος την ώρα (10:30) και το γεγονός οτι επρόκειτο για αγώνα Γ_Κατηγορίας.

* Τέσσερις ήταν συνολικά οι αποβολές για το Πάτρα 2005. Σε αυτές των Τσιούστα, Παπαδάτου προσθέστε αυτή του Μπάλλα στον πάγκο στο 85 και του προπονητή της ομάδας Νίκου Κωλέτση λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

* Ενώ έμεναν περίπου 10 λεπτά για τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Πολύτεκνου, συνοδευόμενοι από τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας έκαναν... έφοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο (έξω από τις γραμμές) με σκοπό να κάνουν ζέσταμα (!!!). Το συμβάν αντιλήφθηκε ο διαιτητής κ. Αυγέρης και ζήτησε την απομάκρυνσή τους.

Πηγή: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου